Tennisforum

Formål Dette er et forsøg på at skabe et forum, hvor der findes brugbare informationer om primært WTA og ATP tennis, og hvor brugerne får mulighed for at deltage i debatter om de emner, som tennisinteresserede finder relevante.

Så længe Caroline Wozniacki befinder sig i verdenseliten, vil der formentlig være størst fokus på hende, men der lægges alligevel op til, at der både informeres og debatteres om alle de emner, som forum'ets brugere finder relevante, både om WTA, ATP og Dansk tennis, herunder danske spillere, som deltager i Challenger og ITF-turneringer.

Der findes i forvejen facebook-grupper, hvor der både er informationer debat om tennis, men en af ulemperne ved en Facebook gruppe er, at det er svært at holde struktur på debatten, da emnerne flyder sammen i den rækkefølge, som indlæg fremsættes.
Her forsøges at strukturere informationer og debat, så det bliver nemmere at følge op på de emner, som bliver berørt i forumet.

For at det kan lykkes at skabe et forum, som appellerer til mange tennisinteresserede, forudsættes at flere blandt brugerne er villige til at bidrage med relevante informationer om aktuelle og kommende aktiviteter, herunder opslag om spilletider, TV-dækning m.v.
Information om aktuelle turneringer og kampe Det tilstræbes, at der i forumet altid er ajourførte informationer om igangværende WTA og ATP turneringer, så man tidligst muligt kan holde sig informeret om, hvilke kampe der er programsat i døgnets løb, samt hvilke muligheder der er for at følge kampene på TV. Derfor opfordres forumets brugere til selv at medvirke til at informere om næste dags spilleprogram, når man bliver opmærksom på, at det er offentliggjort af arrangørerne.
Se eventuelt denne TV-oversigt, som viser hvilke turneringer, der kan følges på TV-kanaler i Danmark samt på Tennistv.com.
Turneringskalender I forumgrupperne Kommende turneringer med Caroline, Kommende turneringer uden Caroline, Kommende ATP turneringer vil opslag om planlagte turneringer blive oprettet som "Kalender-begivenhed". Ved at benytte funktionen Begivenheder Begivenheder, kan man få et samlet overblik over alle de turneringer, som pågår i den valgte periode. Benyt eventuelt "Ugeoversigt" for at se ugens turneringer, og klik derefter på turneringen for at se detaljer herom.
Medlem af forumet For at oprette indlæg i forumet, skal man være oprettet og godkendt som bruger, så det undgås, at forumet misbruges til spam-indlæg. Du kan tilmelde dig således:
1. Klik på
Opret ny bruger -
2. Accepter Forum-regler og retninglinier
3. Anfør som minimum Brugernavn, Adgangskode, Email-adresse, Fulde Navn
(Adgangskode er krypteret. Email-adresse er kun synlig, hvis du vælger "Ja" ved "Vis min emal-adresse")
4. Når din profil er godkendt kan du oprette og besvare indlæg.
Underretning om indlæg Hvis man ønsker at blive underrettet om nye indlæg i et forum (f.eks. Aktuel turnering med Caroline Wozniacki), kan man i Kontrolpanel medlemmer klikke på Underretning og derefter tilmelde sig det ønskede forum, hvorefter man vil modtage besked om alle nye indlæg i dette forum.
Man kan også vælge at modtage underretning om et aktuelt emne, som man ønsker at følge, ved at klikke på "Emne funktioner" og derefter "Overvåg dette emne".
Aktive emner Ved at klikke på Aktive emner får man automatisk vist alle forum-emner, hvor der har været nye indlæg, siden man sidst var logget på forumet. Det kan være nyttigt til at give et overblik, hvis man ønsker at følge med i information og debat i flere forskellige forum-emner.
Indsættelse af billeder Man kan indsætte billeder i et indlæg ved enten at benytte "Indsæt billede" eller "Upload billede" . I det første tilfælde indsætter man billedets web-adresse, og i det andet tilfælde overfører man billedet fra sin PC, dog må billedet i så fald max. være 100Kb.
Indsættelse af links Man kan indsætte links, når man opretter indlæg ved først at markere den tekst - eller det billede - der skal klikkes på
Klik derefter på -ikonet og  indsæt web-adressen (http://www. etc..) - Benyt eventuelt "Se først for at sikre, at linket fungerer.
Live Chat Med forumets  Chat Chat-funktion har man mulighed for at "chatte" live med andre online-brugere. Benytter man smartphone, skal man dog skifte til "klassisk" visning for at benytte denne funktion.
Debatregler Alle opfordres til at bidrage til, at alle med den fælles interesse for tennissporten føler sig velkomne som en del af et fælleskab, hvor man føler sig tryg ved fremsætte spørgsmål, svar og kommentarer.
Selvom der meget gerne må fremføres markante forskelle i holdninger til anførte udsagn, henstilles til at der benyttes en sober tone, og at andres holdninger respekteres.

Med venlig hilsen

Ole Dalsgaard Jensen
info@find-relation.dk


Til Forumet >>