Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Tennisforum > Caroline Wozniacki > Kampreferater
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Caroline vs. Wickmayer French Open
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Forum låstCaroline vs. Wickmayer French Open

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Caroline vs. Wickmayer French Open
    Sendt: 29-Maj-2014 kl. 22:05

Efter Carolines knæskade var det usikkert, om hun fysisk var helt klar til at yde en optimal indsats.  Der var dog intet, der tydede på, at hun ikke kunne bevæge sig frit.

Derimod var det tydeligt, at hun manglede den samme udstråling, som modstanderen udviste, hvilket formentlig kan skyldes, at hun helt naturligt stadig mentalt er påvirket af bruddet med Rory McIlroy, som netop havde droppet hende få dage forinden, efter at bryllupsinvitationerne var udsendt

Kampen var rimelig jævnbyrdig i de 2 første sæt, hvor det dog mest var Wickmayer, som havde initiativet. Caroline førte med et break 2 gange i 1. sæt, men formåede ikke at holde sin serv efterfølgende.
Det lykkedes til gengæld i 2. sæt, så kampen skulle afgøres i et 3. sæt, hvor Caroline spillede langt under den forventede standard, og Wickmayer kunne lidt for nemt løbe med sejren i en kamp, hvor ingen af spillerne ydede toppræstationer.  Wickmayer viste dog den største sejrsvilje, og derfor var hun også den naturlige vinder af kampen, som endte 7-6(5), 4-6, 6-2

Selvom Caroline resultatmæssigt har skuffet i sine 2 seneste kampe, er det ikke rimeligt på den baggrund at bedømme hendes muligheder i de næste turneringer, da først en knæskade og senere de belastende forhold i hendes privatliv uden tvivl har haft stor indflydelse på hendes præstationer.
Til top
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01-Jun-2014 kl. 11:28
Det kan være en smule tankevækkende at betragte resultaterne i de næste runder efter Carolines nederlag til Wickmayer.
 
R64:
118 Soler-Espinosa, Silvia (ESP)vs. 65 Wickmayer, Yanina (BEL)6-2, 6-4
 
R32:
151 Bertens, Kiki (NED)vs. 118 Soler-Espinosa, Silvia (ESP)6-2, 6-1
 
Det er svært at forestille sig, at Wickmayer i næste kamp er faldet markant i niveau, eller Soler-Espinosa har spillet langt over sit normale niveau for derefter at falde helt sammen i næste runde mod Bertens.

Hvis Caroline hverken var påvirket af en knæskade eller ude af mental balance forekommer det oplagt, at hun problemfrit kunne have spillet sig frem til 1/8-finalen med en oplagt chance for også at tage det næste skridt til 1/4-finalen.

Det gode spørgsmål, som ingen formentlig kender svaret på, er hvorvidt Caroline med sin far som træner kan genfinde sulten og motivationen, som kan bringe hende tilbage i top 10.
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.