Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Tennisforum > Caroline Wozniacki > Kampreferater
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Caroline vs. Strycova Wimbledon 2-6, 5-7
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Forum låstCaroline vs. Strycova Wimbledon 2-6, 5-7

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Caroline vs. Strycova Wimbledon 2-6, 5-7
    Sendt: 30-Jun-2014 kl. 15:33
Zahlavova Strycova udstrålede fra kampens start den selvtillid, som kan være opnået på grund af hendes gode spil og resultater i Birmingham, hvor hun nåede finalen, samt hendes imponerende sejre i de første runder over de seedede spillere Vesnina og Li Na, og hun havde initiativet i langt de fleste dueller i hele kampen.

Specielt i 1. sæt virkede Caroline hæmmet i sit spil, som slet ikke fungerede som i de tidligere kampe ved Wimbledon og i Eastbourne. Der manglede både fart og præcision i boldene, og hun havde ikke den samme udstråling som modstanderen.
Efter 2 breaks gik 1. sæt temmelig ubesværet til modstanderen med 6-2.

Caroline blev også brudt tidligt i 2. sæt, og det lignede en afklapsning af en tilsyneladende modløs Caroline. Hun fik dog løftet spillet en smule, og det lykkedes hende at bryde tilbage ved stillingen 3-3. Resten af kampen var mere jævnbyrdig, men Caroline var fortsat sjældent i stand til at få initiativet.
Ved 4-5 var Caroline nede med 2 matchbolde ved 15-40, men hun var i stand til at spille sit bedste tennis i disse situationer, og derved holdt hun sig inde i sættet.
Ved 5-6 overlevede Caroline yderligere 3 matchbolde med eminent spil. Herefter lavede hun en dobbelt-fejl, som gav modstanderen endnu en match-bold, som hun ikke formåede redde.

Zahlavova Strycova fortjener anerkendelse for en fremragende indsats, men Caroline var dog langt under det niveau, som man med rette kun forvente efter hendes præstationer i de forudgående kampe. Det skal modstanderen dog tilskrives en væsentlig andel af årsagen til.


Redigeret af OleD - 30-Jun-2014 kl. 15:39
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.