Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Tennisforum > Caroline Wozniacki > Kampreferater
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Caroline vs. Rogers - Montreal 6-0, 6-1
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Forum låstCaroline vs. Rogers - Montreal 6-0, 6-1

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Caroline vs. Rogers - Montreal 6-0, 6-1
    Sendt: 07-Aug-2014 kl. 21:46
Da Shelby Rogers runden forinden havde uddelt 2 æg (6-0, 2-6, 6-0) mod hjemmefavoritten og Wimbledon-finalist Bouchard, kunne man forvente, at Caroline blev nødt til at spille på et rimeligt niveau for at besejre Rogers, som var inde i en god periode, bl.a. med finaleplads i Bad Gastein, hvor hun bl.a. havde besejret Suarez Navarro, Giorgi og Errani.

I enkelte af første partier af kampen viste Rogers da også glimtvis sit potentiale, og hun var godt med i nogle af partierne, men hun var alligevel ikke i stand til at udnytte de chancer hun fik for at vinde pointene, ikke mindst fordi Caroline forærede meget få bolde væk.
Det blev hurtigt klart, at Rogers ikke havde format til at matche Carolines solide spil, og gradvist blev Caroline stadig mere dominerende, både i kraft af præcise og velplacerede bolde i et tempo, som gang på gang fremprovokerede fejl hos modstanderen, eller Caroline udnyttede overtaget til at udspille hende.
Ved stillingen 5-0 i første sæt lykkedes det omsider Rogers at vinde et enkelt parti, inden Caroline lukkede sættet.

I 2. sæt var Caroline totalt dominerende, og frem til stillingen 5-0 40-0 havde Rogers vundet 2 sølle bolde. Hun fik dog fordoblet antallet, inden Caroline vandt på sin 3. matchbold ved 40-30.

Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.