Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Tennisforum > Caroline Wozniacki > Kampreferater
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Caroline vs. Serena - Montreal 6-4, 5-7, 5-7
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Forum låstCaroline vs. Serena - Montreal 6-4, 5-7, 5-7

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Caroline vs. Serena - Montreal 6-4, 5-7, 5-7
    Sendt: 09-Aug-2014 kl. 01:09
Kampen blev jævnbyrdig gennem samtlige 3 sæt.
Caroline spillede det meste af kampen tæt på sit optimale niveau, med velplacerede bolde og stor sikkerhed, mens Serena specielt i 1. sæt havde en del uprovokerede fejl, hvilket var medvirkende til, at det tidligt i sættet lykkedes Caroline at bryde serven.
Carolines 1. serv fungerede godt i 1. sæt, og hun var derved i stand til at holde sine egne server sættet igennem uden de helt store problemer, ikke mindst fordi hun var i stand til at begrænse antallet af uprovokerede fejl til 4.

I 2. sæt fortsatte Caroline de gode takter, og hun fik også et afgørende break, som hun holdt frem til stillingen 4-2. Herefter startede hun med en dobbeltfejl, og da 1. serven svigtede samtidig med, at Serena fik reduceret sin fejlprocent, brød hun tilbage med et blankt break.
Ved stillingen 5-6 fik Caroline igen problemer med at sætte 1. serven, og hun kom derved under pres af de tunge slag fra Serena, som igen brød serven og vandt 2. sæt.

I 3. sæt faldt Carolines 1. serve procent til 52, og derved kom hun under voldsomt pres i de fleste af sine servepartier, og hun kom bagud både 0-2 og 2-4. I begge tilfælde fik hun dog brudt tilbage og hun fulgte derved med til stillingen 5-5. Serena holdt sin serv til 6-5, hvorefter 1. serven igen svigtede for Caroline, som igen kom under et pres, som endte med at Serena brød serven og vandt kampen 4-6, 7-5, 7-5.

I mange af duellerne, hvor bolden ikke blev afgjort allerede efter serv eller 1. returnering, lykkedes det for det meste for Caroline at placere boldene med både længde, fart og en præcision, så Serena sjældent fik mulighed for at presse hende helt i bund med sit sædvanlige kraftfulde spil. Ofte endte sådanne dueller enten med en vinder eller en fejl fra Serena, men Caroline afgjorde også selv mange af duellerne, og hun havde langt flere vindere end sædvanligt.

Carolines indsats i de seneste turneringer samt kampen mod Serena viser, at hun igen spiller på et niveau, hvor hun kan gøre sig gældende blandt de bedste.
Det eneste minus ved Carolines præstation var, at hun ikke kunne holde samme høje niveau i serven gennem hele kampen, og derfor kom hun specielt i den sidste del af kampen for ofte under pres i sine egne servepartier
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.