Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Tennisforum > Caroline Wozniacki > Kampreferater
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Caroline vs. Rybarikova - Cincinnati 6-2, 6-3
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Forum låstCaroline vs. Rybarikova - Cincinnati 6-2, 6-3

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Caroline vs. Rybarikova - Cincinnati 6-2, 6-3
    Sendt: 12-Aug-2014 kl. 00:07
Fra starten af 1. sæt viste Caroline nogle af de samme takter som i de seneste kampe, og hun havde initiativet i de fleste af duellerne, som hun kontrollerede med præcise velplacerede slag.
Rybarikova fulgte dog nogenlunde med i enkelte af partierne, men i de afgørende situationer blev Carolines store sikkerhed ofte afgørende.
Foran 5-0 i 1. sæt slækkede Caroline en smule på koncentrationen og Rybarikova overtog mere initiativ, hvorved det lykkedes hende at vinde de 2 næste partier, inden Caroline brød modstanderens serv og vandt sættet 6-2.

I 2. sæt begyndte det at regne efter den første bold, som Caroline vandt.
Da kampen forsatte efter godt 1 times pause, vandt Caroline sit serveparti uden problemer, og hun havde derefter flere chancer for at bryde modstanderens serv til 2-0, men i den efterfølgende periode faldt koncentrationen hos Caroline, og Rybarikova reddede partiet.
I det næste parti var Caroline nede med en enkelt break-bold, hvor Rybarikova næsten var helt udspillet på flere af boldene, men det lykkedes hende alligevel at returnere den alle, hvorefter Caroline blev brudt på en uprovokeret fejl.
Bagud 1-3 løftede Caroline dog igen koncentrationen, og hun vandt derved de næste partier på sin store sikkerhed, som Rybarikova ikke kunne matche. 
Mod slutningen af kampen viste Caroline igen klassespil, og hun dominerede derved de sidste partier af sættet, som hun vandt 6-3.


Redigeret af OleD - 12-Aug-2014 kl. 01:51
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.