Find-Relation Websted
Forum start Forum start > Tennisforum > Caroline Wozniacki > Kampreferater
  Aktive emner Aktive emner RSS Feed - Caroline vs. Giorgi Eastbourne 6-7, 6-4, 6-2
  FAQ FAQ  Søg i forum   Begivenheder   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Forum låstCaroline vs. Giorgi Eastbourne 6-7, 6-4, 6-2

 Besvar Besvar
Forfatter
Besked
OleD Se drop down
Admin Group
Admin Group


Medlem siden: 12-Jun-2005
Status: Offline
Point: 4479
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér OleD Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Caroline vs. Giorgi Eastbourne 6-7, 6-4, 6-2
    Sendt: 19-Jun-2014 kl. 18:56
Kampen forløb nogenlunde som forventet. Caroline var ofte under pres på grund af Giorgis meget kompromisløse spillestil, som resulterede i et stort antal vindere, men også en del fejl.
Carolines store sikkerhed forhindrede, at hun blev blæst ud af banen.
Ved stillingen 6-3 i 1. sæts tie-break havde Caroline 3 sætbolde, hvor hun på et par af dem reelt havde chancen for at tage sættet, men som så ofte set før blev hun tilsyneladende nervøs og usikker, og Giorgi fik afværget dem alle, hvorefter hun vandt tie-breaken 9-7 efter et par tvivlsomme dommerkendelser, som dog ikke kan bortforklare, at Caroline undlod at udnytte chancen, da den var der.

I 2. sæt så det en overgang ud til, at Giorgi ville få overtaget, men Caroline stod godt imod, og de fulgtes ad til 3-4, hvor Caroline skulle serve. Kampen blev herefter afbrudt flere minutter, fordi en tilskuer fik ildebefindende. Med stort besvær lykkedes det herefter Caroline at udligne til 4-4, hvorefter hun brød Giorgis serv, og servede sættet hjem.

I 3. sæt virkede Caroline mere fokuseret end Giorgi, og hun fik et godt greb om sættet, som hun vandt i overbevisende stil.

Ligesom i de 2 foregående kampe var den afgørende forskel, at Caroline med sin store stabilitet kunne opveje en aggressiv modstander, som trods mange vindere også blev presset til et stort antal fejl.

Se desuden Troels Christensens referat på http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/article2309976.ece
Til top
 Besvar Besvar
  Del emne   

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.18
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.